TikTok Video Düzenleme

TikTok Video Düzenleme

 

2016 yılında TikTok isimli bir uygulama piyasaya çıktı. Asya’da mobil telefonlar için önde gelen eş zamanlı dudak oynatma uygulaması haline geldi. Bu program, kullanıcılarına başkalarının yaptıkları videoları görüntüleme, kısa klipler hazırlama ve bazı efektleri eklemelerine izin veriyor ancak bazı durumlarda videodaki istenmeyen bölümleri kesmek ya da videonun bir kısmını flulaştırmak ve daha fazlasını yapmak isteyeceğiniz durumlarla karşılaşabiliyorsunuz. Okumaya devam ederseniz bu yazıda Android ve iOS cihazlarına özel video editörleri kullanarak Tiktok editleme işi için faydalı yöntemleri bulabilirsiniz.

LightMV
Videoshop
Magisto
VideoShow
VivaVideo
Quik

TikTok video editlemek ya da TikTok slayt gösterisi oluşturmak için en iyi uygulamalar

Harika TikTok Slayt Gösterisi Nasıl Yapılır?

Çok sayıda TikTok kullanıcısı öncesi ve sonrası fotoğraflardan oluşan videolar hazırlamak istiyor. Bu nedenle bir slayt gösterisi yapan bir programa ihtiyaç duyuyorlar. LightMV bu programlardan biri. Gelişmiş özelliklere sahip harika bir video oluşturma programı. Bu araçta içinden seçim yapabileceğiniz onlarca şablon bulunuyor ve bunların yanı sıra program Windows PC, Mac OS, Android ve iOS cihazlarla uyumlu. Ek olarak, sadece birkaç tıkla inanılmaz videolar oluşturabilirsiniz. Takip etmeniz gereken adımları aşağıda belirttik:

İndir

  • LightMV sayfasını ziyaret edin..
  • “Başlayın” butonuna tıkladıktan sonra projeniz için bir şablon seçin. Karar veremiyorsanız şablonu görüntülemek için “Oynat” butonuna tıklayabilirsiniz.
  • Ardından “Seç” butonuna tıklayıp hesabınıza giriş yapın. Bir hesap için kaydolabilir ya da Facebook, Twitter ve Google+ gibi diğer hesaplarla giriş yapabilirsiniz.

     

     

  • Fotoğraf eklemek için “Fotoğraf Yükle” butonuna tıklayıp videoya eklemek istediğiniz dosyaları seçin. Videonun başına ve sonuna dilerseniz başlık ekleyebilirsiniz.
  • İşiniz bittiğinde “Oluştur” butonuna tıklayarak videonuzu kaydedin ve nihayet “Aktar ve Paylaş” butonuna tıklayın.

 

Videoshop

TikTok videolarınızı editleyip kişiselleştirmek için tavsiye edeceğimiz ilk uygulama Videoshop. Bu video editleme aracı Android ve iOS cihazlarla uyumlu. Müzik, alt yazı ekleyerek, video hızını ayarlayarak, hayvan sesi, alkış, patlama ve daha fazla ses efekti ekleyerek videolarınızı kişiselleştirebilirsiniz. Dahası, kullanıcılar videonun bölümlerini kırpabilir, birden fazla klibi bir araya getirebilir, filtre ve geçiş ekleyerek videoyu daha iyi hale getirebilirler. Bu araç ayrıca videoyu Facebook, YouTube, Instagram, Snapchat vb. ağlar üzerinden arkadaşlarınızla paylaşmanıza izin veriyor.

 

Magisto

Yalnızca dakikalar içinde video oluşturma ve editleme işini üstlenecek bir diğer video oluşturma programı Magisto. TikTok, doğum günü, düğün, selfie, iş, seyahat vb. videolarınızı daha iyi hale getirmenin yanı sıra video klipleri, fotoğrafları, metinleri, müzikleri, efektleri ve filtreleri video projenize eklemeye izin veriyor. Oluşturulan videoları Facebook, Instagram, Vimeo, YouTube ve diğer sosyal medya platformlarında rahatlıkla paylaşabilirsiniz.

VideoShow

Mobil cihazlar için TikTok video editleme nasıl yapılır konusunda size yardımcı olacak bir diğer alternatif ise VideoShow. Bu program video düzenleyebilir, bölebilir, birleştirebilir, kopyalayabilir, flulaştırabilir, tersine çevirebilir, yakınlaştırıp uzaklaştırabilir ve çok daha farklı işleri gerçekleştirebilir. Ayrıca metin, filtre, sesli anlatım eklemenize ve video hızını ayarlamanıza olanak verir. Bunun yanı sıra bu programın kullanımı oldukça basittir ve süre sınırlaması bulunmaz. Kullanıcılar 50’den fala temayı kullanarak müzik videosu ya da slayt gösterisi yapabilirler.

 

VivaVideo

VivaVideo, Android ve iOS cihazlar için kullanılan popüler video editörlerinden biri. TikTok videolarınızı geliştirmenize de olanak veriyor. Videonuza filtre, tema, geçiş uygulayabilir metin, çıkartma ve müzik ekleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra videoyu kesme, kırpma, kopyalama, birleştirme, düzeltme, kolajlama ve daha başka çok sayıda işlev sunar. Kullanımı kolay ara yüzüyle herkesin kullanabileceği bir programdır.

 

Quik

Listemizde son sırada, TikTok, YouTube, Instagram ve daha birçok sosyal ağda paylaşmak üzere video editlemede size yardımcı olacak ücretsiz video editörü, Quik yer alıyor. Bu programda 23 video stili arasından seçiminizi yapabilir; videoları düzeltebilir, metin, emoji, çerçeve ekleyebilir ve çok daha fazlasını gerçekleştirebilirsiniz.

 

Sonuç

Bahsettiğimiz bu TikTok video editörleri yardımcıyla TikTok severler videoları hiç sıkıntısız editleyip kişisel hale getirebilirler. Bunun yanı sıra LightMV programı, slayt gösterisi oluşturmak için pratik ve kullanışlı bir araç olarak büyük yardım sağlar. TikTok videolarınızı arkadaşlarınız ve çevrenizle paylaşırsanız onlar da keyifle yaptığınız videoları izleyeceklerdir.

 

 Tiktok içi Gerce Takipçi Beğeni İzlenmeler satın Alabilirsiniz. Web sitemiz: https://takipcisepetim.com/tiktok/
Hızlı Menü

Hızlı Menü