Instagram Keşfete nasıl düşülür

INSTAGRAM KEŞFETE NASIL DÜŞÜLÜR?

Instagram ya da sosyal medyada bulunan çeşitli uygulamalar kullanıcıların hemen hemen hepsi keşfet özelliğini kullanmaktadır, peki Instagram keşfete düşmek sizlere ne tarz faydalar sağlarlar, keşfete düşmek için neler yapmanız gerekir sizlere bu yazımızda bunları anlatacağız.

Keşfet bölümü insanların ilgi alakası daha önce etkileşime geçtikleri gönderiler doğrultusunda oluşan bir akıştır. Bu akışta yer almak sizi potansiyel takipçilerinize daha da yakınlaştıracağı gibi sayfanızın doğal ve organik bir biçimde büyümesine katkı sağlayacaktır. Çünkü keşfette bulunan fotoğraf ve videolar normal gönderileriniz dışında sizleri takip etmeyen hesaplar tarafından da görüntüleme alacağı için daha fazla beğeni, yorum bunun yanı sıra geri dönüş olarak yeni takipçi olarak size katkı sağlayacaktır.

Instagram Keşfete nasıl düşülür? Konusu araştırılırken göze batan en büyük husus kaliteli ve kullanıcıların etkileşime geçeceği tarzda içerikler üretmek ve düzenli paylaşım aralığı yakalamaktır.

Keşfet bölümünde bulunan gönderilen beğeni oranı en yüksek olan içeriklerdir bu bölümde yüzdesel hesaplama algoritma olarak karşımıza çıkmaktadır.

Örnek vermek gerekirse 100 kişinin takip ettiği bir hesapta 50 beğeni gelmesi %50 oranı ile yüksek bir oran olarak sizi keşfete çıkartabilecekken 1000 takipçili bir hesapta 100 beğeni gelmesi %10 olacağı için keşfete çıkma şansınız daha zor olacaktır

Bu hesaplama ışığında anlaşılacağı üzere Instagram Keşfete düşmek için herhangi bir takipçi kriteri yoktur sadece yeterli etkileşim almanız sizlerin gönderilerinin insanlara önerilmesine katkı sağlayacaktır.

Keşfete düşen gönderiler takipçi sayısı artması açısından çok büyük yer taşır, bu sebep ile algoritmaya takılmadan keşfete düşmenizi sağlayacak Instagram Begeni Satın Al ya da Instagram Yorum Satın al paketlerimizden faydalanabilirsiniz.

Keşfete Düşmek İçin Neler Yapılır?

Keşfet özellikle etkileşimi yüksek gönderilen gösterildiği ve bu etkileşimin katlanarak artmasını sağlayan fenomen olmak, hesabını büyütmek yada daha fazla kişiye ulaşmak isteyen kullanıcıların en önemli hedeflerinden birisidir,

Halk tabiri ile Keşfete Düşmek ya da Keşfete çıkmak için neler yapılır?

  • Düzenli paylaşım yapmak, paylaşımlarınızı her gün aynı saat diliminde yapmanız Instagram botlarının sizin sayfanızı belirli dönem da taramasını sağlayacağı için gönderilerinizi kullanıcılara önerme olasılığını artıracaktır.

  • Hesabınızı Aktif Tutmak, hesabınıza gelen mesajlara cevap vermeniz yorumlar ile etkileşime geçmeniz geri dönüş oranlarınızı arttıracağı gibi kullanıcılarında sayfanızda geçirdiği süreyi arttıracağından keşfete düşme şansınızı arttıracaktır.

  • Kaliteli içerikler oluşturmak, kalite göreceli bir kavram olsa da benzersiz, özgün ve kullanıcıların etkileşime geçebileceği içerikler oluşturmak sizlerin gönderilerini keşfete düşmesi konusunda büyük önem arz etmektedir.

  • Hastag Kullanımı keşfete düşme konusunda en önemli konudur, Instagram algoritması gereği bir kullanıcı bir gönderi ile etkileşime geçtiğinde benzer hastagleri kullanan gönderileri de kendisine göstermektedir bu da sizin gönderilerinizi doğrudan ilgilenen kişinin görmesini sağlayacaktır.

  • İçerik paylaşım zamanı bir diğer önemli konudur, örnek vermek gerekirse insanların telefon ile daha çok vakit geçirdiği, işe okula gidiş saatleri, öğlen araları gibi zaman diliminde paylaşım yapmak kullanıcıların sizle etkileşime girme şansını arttıracak ve gönderileriniz keşfete düşmesini sağlayacaktır.

  • Mümkün olduğu kadar beğeni ve yorum almaya çalışmak keşfetin ana anahtarıdır takipçi yorumlarına cevap vermeniz başka kişilerinde yorum atmasına neden olacak, gönderileriniz ile etkileşim artacağı için gönderileriniz keşfete düşecektir.

Yazımızda ağırlıklı olarak Instagram Keşfete Düşme konusunda yapılması gerekenlerden bahsetmiş olsak da tüm sosyal medya platformlarında keşfete düşmek için yapmanız gerekenler hemen hemen aynıdır.

Keşfet İçin Profil Kalitesinin Önemi

Hesabınızın kalitesi keşfete düşme konusunda çok önemlidir burada kaliteden kasıt hesabınızı takip eden kullanıcıların gerçek hesaplardan oluşması, kullanıcıların etkileşimi yüksek hesap olması, profil bilgileri hakkında vb. bölümlerin doğru olması çok önemlidir. Kaliteli bir profile sahip olmanız otomatik olarak yüksek takipçi ve etkileşim oranına sahip olmanıza katkı sağlayacağı için keşfete düşmenizi sağlayacaktır.

 

Keşfete Düşmenin Kolay Yolları

Hesabını herkes keşfete düşürmek ister bu zorlu ve yorucu bir süreç olduğu için birçok kullanıcı bu yolu kolay yoldan yapmak ister peki bu kolay yollar nelerdir hangi aşamalardan geçmek gerekir sizlere kısaca bundan bahsetmek gerekirse de,

Öncelikle hesabınıza takipcisepetim.com güvencesi ile Instagram Gerçek Türk Takipci Satın Al paketlerinden birisini alın bu sizlerin gönderileriniz ile kullanıcıların etkileşime geçmesini sağlayacaktır.

İkinci olarakta yine keşfet paketlerimizden olan Instagram Beğeni Satın Al paketimiz ile gönderilerinizin beğeni sayısını belirli bir seviyenin üzerine çıkartın böylelikle otomatik olarak algoritmanın dikkatini çekecek keşfet şansınız bir hayli artacaktır.

Ve son olarak her sayfanın olmazsa olmazı Instagram Yorum Satın Al hizmeti ile gönderilerinize çok abartmadan yorum satın alarak algoritmanın dikkatini çekebilir gönderilerinizin keşfete düşmesini sağlayarak sayfanıza satın aldığınız takipçiler, beğeniler ve yorumlar dışında tamamen organik büyümeyi de başlatabilirsiniz.

Hızlı Menü

Hızlı Menü